Application form

Be our partner institutionPlease load the Application form in your native language. Fill it in, print and send by post/fax or scanned to the AHICE Administrator in your country. The Administrator will register your institution.


(A kitöltött űrlapot kérjük küldjék levélben, faxon vagy beszkennelve a megadott posta/e-mail címre)Miniszterelnökség,
Építészeti és Építésügyi Helyettes Államtitkárság
Településtervezési és Területrendezési Főosztály
Világörökségi Osztály

1054 Budapest
Báthory u. 12
hu@ahice.net


ŰRLAP
Az 'Art and Heritage in Central Europe' (AHICE) nevű szolgáltatást a krakkói székhelyű Nemzetközi Kulturális Központ (International Cultural Centre in Cracow) működteti. Az információszolgáltatás a felhasználók számára a www.ahice.net honlapon érhető el. A Nemzetközi Kulturális Központ fenntartja az intézmények által küldött anyag szerkesztésének jogát.

A Miniszterelnökség Építészeti és Építésügyi Helyettes Államtitkárság Világörökségi Osztály az AHICE szolgáltatás adminisztrátora Magyarországon. Regisztrálja a jelentkező intézményeket hozzáférési jogot adva a honlaphoz, így azok közvetlenül tölthetnek fel arra saját működésüket érintő információkat.

Az űrlap kitöltésével és visszaküldésével az intézmény kinyilvánítja a folyamatos információküldés készségét és egyben hozzájárul mind a rendszerbe bevitt információk mind az űrlapon feltűntetett adatoknak az AHICE szolgáltatás honlapján való közzétételéhez.


Dátum

Az intézmény képviselőjének neve,
aláírása és az intézmény pecsétje